1. Dades identificatives de la persona interessada (física-DNI/NIE o jurídica-NIF), o bé dades i autorització de la persona que la representi.
2. Model de comunicació d'inici d'activitat en un establiment amb projecte tècnic i certificat.
3. Projecte tècnic signat per un tècnic competent. En cas de tractar-se d'un establiment comercial amb una superfície de venda compresa entre 400 i 2.499m2, o un establiment comercial singular amb una superfície compresa entre 400 i 4.999m2, el projecte a més haurà de contenir:
- a) Plànol de situació
- b) Plànol de la planta de l'establiment en què consti la superfície de venda amb la distribució de l'oferta comercials.
- c) Plànol en que consti la dotació de places d'aparcament mínimes. En el cas que estigui justificada una rebaixa de les places d'aparcament, cal disposar de l'informe justificatiu municipal corresponent.
*El projecte tècnic no és necessari en cas de canvi de titularitat.
3. Formulari (veure apartat Impresos), en el cas d'establiments comercials amb una superfície de venda compresa entre 400m2 i 2.499m2 o d'establiments comercials singulars amb una superfície compresa entre 400 i 4.999m2.
4. Certificat tècnic, segons model normalitzat (veure apartat Impresos).
5. Acta de comprovació favorable en matèria d'incendis, en cas que l'activitat a desenvolupar estigui considerada de risc important en matèria d'incendis, segons el que preveu la Llei 3/2010.
6. Declaració en matèria de salut alimentària, si és un establiment afectat pel Reial Decret Llei 191/2011.
- En el cas que la presentació de la comunicació sigui per part d'un representant, s'ha de portar:
- L'autorització de representació signada (Veure apartat IMPRESOS).
- Còpia del DNI/NIF del titular.
- En el cas d'una empresa, també: còpia del DNI de l'apoderat i de l'escriptura societària i/o poders de representació.