Tràmit sense certificat Tràmit amb certificat Confirmació de les beques per activitats de l'Estiuet i Estiu jove 2021

Aquest tràmit permet confirmar la sol·licitud d'ajuts o beques del Patronat Garcia Fossas per a les activitats incloses al programa d'activitats d'estiu per infants i joves, que durant el curs anterior han estat beneficiaris d'un ajut o una beca del Departament d'ensenyament de l'Ajuntament d'Igualada o de les beques menjador convocades pel Consell Comarcal de l'Anoia.

Import de l'ajut: Comprèn el pagament com a màxim del 50% de l'import de les activitats de l'infant, amb un límit de 135€ en total, sigui per una o per més activitats. Excepte en el cas de les activitats d'APINAS, que el límit serà de 270 euros per motius de ràtio dels grups d'activitats.

Tramitació

Qui ho pot sol·licitar?

Totes les persones que durant el curs 2019-2020 han estat beneficiàries d’un ajut o beca convocats pel Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada o han estat beneficiaris de les beques menjador convocades pel Consell Comarcal de l'Anoia, i que confirmin que la seva situació econòmica no ha millorat, tenen dret a sol.licitar la beca.

IMPORTANT: Si no heu estat beneficiaris d’un dels ajuts o beques convocats pel Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada ni de les beques menjador convocades pel Consell Comarcal de l'Anoia, heu d'anar directament al tràmit de sol.licitud de beques per activitats de l'estiuet i l'estiu jove 2021. Clicar en aquest ENLLAÇ PER ACCEDIR-HI

Quan es pot sol·licitar?

A partir del dia 7 d'abril i fins al 7 de maig de 2021.

Quin cost té?

Gratuït.

Com es tramita la sol·licitud?

La sol.licitud de confirmació es realitza de manera telemàtica, prement el botó "Tramitar".

En cas de no disposar de recursos tecnològics per fer la confirmació en línia, es podrà presentar la confirmació de la sol·licitud presencialment a l'Ajuntament d'Igualada i demanar CITA PRÈVIA al telèfon 93 803 19 50.

Requisits a complir:

 • Infants i joves entre 3 i 16 anys que duguin a terme les activitats d'estiu incloses al programa per infants i joves.
 • Empadronats a Igualada, juntament amb qui en tingui la guarda i custòdia, amb una antiguitat mínima de tres mesos.
 • La renda familiar corresponent al darrer exercici fiscal no podrà superar el que estableixen les bases per a la concessió de l’ajut.

Formes de tramitació

 • Telemàtic

  El tràmit es realitza en línia. Premeu el botó "Tramitar"

 • Presencial amb cita prèvia

  OFICINA D’ATENCIÓ CIUTADANA
  Plaça de l’Ajuntament, núm. 1, planta baixa
  08700 IGUALADA

  HORARI D’HIVERN
  De dilluns a dijous de les 8:00 a les 18:00
  Divendres i vigílies de festiu de les 8:00 a les 14:00

  HORARI D’ESTIU (des del 25 de juny al 15 de setembre)– SETMANA SANTA -NADAL
  De dilluns a divendres de les 8:00 a les 14:00

  PER DEMANAR CITA PRÈVIA: truqueu al telèfon 93 803 19 50

Observacions

Tràmit pas a pas

 1. Realitzar la confirmació de la sol·licitud telemàticament o presentar la confirmació de la sol·licitud a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, de l'Ajuntament d'Igualada.
 2. A partir del dia 14 de maig a les 12 del matí, rebreu un correu informant de si la beca ha estat concedida o denegada i en cas afirmatiu, aquest correu servirà per justificar la concessió de la beca. En cas de no rebre el correu, truqueu al 93 803 19 50 i demaneu pel Departament d'Infància.

Observacions

En cas de NO autoritzar a l'Ajuntamentd'Igualada a la consulta de dades a d'altres Administracions Públiques: Han de marcar la casella corresponent i signar. Donada aquesta situació la sol·licitud de la beca NO serà tramitada i, per tant, la beca s'entendrà com a desistida.

Pèrdua de l'ajut: si l'infant beneficiari de la beca no s'inscriu a l'activitat perdarà la beca i conseqüentment no es farà pagament a l'entitat organitzadora.

Usuari

La Meva Carpeta

Acrediteu-vos com a usuari per a accedir a la carpeta
Horari d'Hivern
De dilluns a dijous de les 8:00 a les 18:00
Divendres i vigílies de festiu de les 8:00 a les 14:00
Horari d'Estiu (des de l’1 de juliol al 15 de setembre) - Setmana Santa - Nadal
De dilluns a divendres de les 8:00 a les 14:00
Plaça de l'Ajuntament, 1, planta baixa
08700 Igualada, Barcelona
Telèfon: 938 03 19 50
Email: atencio.ciutadana@aj-igualada.net