Tràmit informatiu Premis Ciutat d'Igualada - Premi d'Art Digital Jaume Graells

Aquest tràmit permet inscriure's al XIX Premi d'Art Digital Jaume Graells que convoca l’Ajuntament d'Igualada i l'empresa CEINA.

S’estableixen dues categories diferents de treball:

a) Treballs amb imatges dinàmiques: qualsevol obra que, usant com a eina un mitjà digital, que integri elements en moviment, amb o sense interacció de l’usuari.

b) Treballs amb imatges estàtiques: qualsevol obra que, usant com a eina un mitjà digital, que no mostri cap tipus de moviment.

En qualsevol cas es valorarà més el resultat artístic que no el procés d’elaboració, que en tots els casos ha d’ésser exclusivament digital.

Primer Premi: 1.800 €, una llicència original Corel, guardó i una exposició monogràfica el 2016.

Accèssit: una llicència original Corel i diploma acreditatiu. El jurat pot deixar-lo desert.

Tramitació

Qui ho pot sol·licitar?

El premi s'adreça a les escoles d’art, escoles de disseny, dissenyadors amateur i afeccionats al disseny gràfic, per potenciar i premiar l’esforç artístic i l'ús de les noves tecnologies. Es permet la participació tant a nivell individual com col·lectiva, de qualsevol procedència geogràfica.

Termini:

El treballs es poden presentar fins al dia 30 de setembre de 2016, a l’Avinguda Europa 7-9, 08700 Igualada, de 9h a 13h i de 16h a 20h, els dies laborables.

Requisitis a complir:

  • El tema i les aplicacions informàtiques usades són lliures. Les obres presentades han d’ésser originals i òbviament han d'estar dotades de creativitat artística. Queda exclosa de manera expressa i automàtica qualsevol còpia o referència a altres obres ja existents d’altres autors.
  • Es podrà lliurar un màxim de tres obres per autor, digitalment, via correu electrònic a premis@ceina.com. En cas que ocupi molt espai, es podrà lliurar en un sobre, enregistrat en un DVD o CD, amb el nom de l’arxiu, l’aplicació que l’ha generat i la informació tècnica necessària per a la visualització òptima de l’obra (resolució de la pantalla, nombre de colors, etc.). Dins el mateix sobre és imprescindible que n’hi hagi un altre de tancat i opac amb les dades de l’autor (nom, adreça, telèfon i fotocòpia del DNI), per preservar-ne l’anonimat inicial, així com un full explicatiu d’allò que l’autor pretén copsar amb la seva obra. En cas d’enviar-se per correu electrònic, les dades indicades també cal fer-les constar.

Formes de tramitació

Normativa

Veure les bases

Observacions

La lectura del veredicte i lliurament dels premis tindrà lloc el diumenge 20 de novembre de 2016, en el transcurs de l'acte de lliurament dels Premis Ciutat d'Igualada.

Per a qualsevol qüestió sobre les bases del Premi d'Art Digital Jaume Graells, podeu demanar informació a Teresa Creus, mantenidora del premi, de CEINA, tel. 93 805 00 94, o a les pàgines web www.igualada.cat o www.ceina.com/artdigital o per correu electrònic. Hi ha una adreça de correu electrònic per enviar els dubtes o consultes que es plantegin: premis@ceina.com

Horari d'Hivern
De dilluns a dijous de les 8:00 a les 18:00
Divendres i vigílies de festiu de les 8:00 a les 14:00
Horari d'Estiu (des de l’1 de juliol al 15 de setembre) - Setmana Santa - Nadal
De dilluns a divendres de les 8:00 a les 14:00
Plaça de l'Ajuntament, 1, planta baixa
08700 Igualada, Barcelona
Telèfon: 938 03 19 50
Email: atencio.ciutadana@aj-igualada.net