Tràmit informatiu Premis Ciutat d'Igualada - Premi a la Composició Musical Paquita Madriguera

Aquest tràmit permet inscriure's al Premi de composició musical "Paquita Madriguera" organitzat per l’Ajuntament d’Igualada i l’Escola Municipal de Música i amb la col·laboració de l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM), amb l’objectiu de fomentar la creació musical amb finalitats pedagògiques.

Premi de composició musical per a obres entre 5 i 10 minuts de durada, composades per a conjunt instrumental sense solista. L’obra presentada podrà estar formada per vàries parts o peces breus. La formació del conjunt instrumental és lliure i de manera prioritària es valorarà, a més de la qualitat artística, la possibilitat que l’obra es pugui adaptar a les formacions instrumentals pròpies de les escoles de música.

Primer Premi: 1.350 €, guardó i edició de l'obra.

Tramitació

Qui ho pot sol·licitar?

Podran participar-hi tots els/les compositors/es que ho desitgin, sense limitació d’edat i de qualsevol nacionalitat. Les obres han de ser inèdites i no estrenades, i no poden haver estat premiades en altres certàmens.

Termini:

El termini de presentació dels treballs finalitzarà el dia 30 de setembre de 2016. Les obres s’hauran de lliurar al Servei de Cultura (Plaça de Sant Miquel, 12, 2n, 08700 Igualada) per correu certificat o personalment, de dilluns a divendres, de 8 a 15 hores.

Requisitis a complir:

 • Les obres s’hauran de presentar amb un títol. El nom, l’adreça i el telèfon de l’autor/a es faran constar dins d’una plica tancada que s’identificarà externament amb el mateix títol que consti a la portada de la partitura. A l'interior hi haurà una fotocòpia del DNI o passaport de l'autor/a.
 • La partitura general, juntament amb la proposta didàctica, es presentarà impresa i per triplicat. La tramesa també haurà d’incloure un CD que contingui la partitura i les particel·les en format Finale o equivalent i en format PDF, en condicions per a la seva edició immediata. Les obres presentades s’hauran d’acollir a llicències Creative Commons (by-nc-sa)*.

Formes de tramitació

 • Presencial
  SERVEI DE CULTURA
  Plaça de Sant Miquel 12, 2n pis
  08700 IGUALADA
  Horari: de dilluns a divendres de les 8:00 a les 15:00 h
 • Per correu electrònic
 • Correu certificat

Documentació que cal aportar

1. Fotocòpia del DNI de l'autor.

Normativa

Veure les bases

Observacions

La persona guanyadora d’aquesta edició no podrà presentar-se a la següent convocatòria del Premi i se la convidarà a formar part del Jurat.
 

La mantenidora del premi és M. Queralt Martí García.

Per a qualsevol qüestió sobre aquestes bases es pot demanar informació a l’Escola Municipal de Música, tel. 938 044 155, a la pàgina web www.igualada.cat, o al correu electrònic cultura@aj-igualada.net.
 

Horari d'Hivern
De dilluns a dijous de les 8:00 a les 18:00
Divendres i vigílies de festiu de les 8:00 a les 14:00
Horari d'Estiu (des de l’1 de juliol al 15 de setembre) - Setmana Santa - Nadal
De dilluns a divendres de les 8:00 a les 14:00
Plaça de l'Ajuntament, 1, planta baixa
08700 Igualada, Barcelona
Telèfon: 938 03 19 50
Email: atencio.ciutadana@aj-igualada.net