Tràmit informatiu Premis Ciutat d'Igualada - Premi Compromís Social i Cívic Mossèn Còdol

Aquest tràmit permet inscriure's al premi Mossèn Còdol al Compromís Social i Cívic que està organitzat per l’Ajuntament d'Igualada a través del Servei de Cultura i la Fundació Sant Crist d’Igualada.

L’objectiu del premi és promoure i reconèixer la feina realitzada per entitats i organitzacions, ja siguin de caràcter públic o privat, compromeses amb els valors socials i les actituds cíviques en favor de les persones i col·lectius desfavorits. Es consideraran projectes que promoguin la integració social, educativa, sanitària o d’altre tipus.

El premi es concedirà a l’entitat igualadina o persona física que presentin un projecte de treball que estigui en execució, l’aplicació del qual promogui el desenvolupament, afavoreixi la integració o millori la qualitat de vida de determinats col·lectius. A banda dels projectes presentats, els membres del Jurat poden proposar les candidatures que considerin oportunes.

Primer premi: 2.000 €

El premi es lliurarà en concepte de donació pel desenvolupament de l’organització premiada o del propi projecte presentat.

Tramitació

Qui ho pot sol·licitar?

Podran concórrer al premi totes les entitats o persones d’Igualada que treballin en l’àmbit social i cívic, o d’altres que tinguin la seva seu o delegació a la ciutat d’Igualada. Podran presentar fins a un màxim de dos projectes que estiguin en execució. L’àmbit d’actuació podrà ser la ciutat d’Igualada o qualsevol altre àmbit territorial, sempre i quan es mantingui la finalitat social i cívica del premi.

Termini:

Fins el dia 30 de setembre de 2016. Els sol·licitants hauran d’enviar la documentació que acrediti els projectes en execució per duplicat i en suport digital al Servei de Cultura, (Plaça de Sant Miquel, 12, 2n, d’Igualada, 08700), o bé per correu electrònic a imc@aj-igualada.net.

Formes de tramitació

 • Presencial
  SERVEI DE CULTURA
  Plaça de Sant Miquel 12, 2n pis
  08700 IGUALADA
  Horari: de dilluns a divendres de les 8:00 a les 15:00 h
 • Per correu electrònic
 • Correu certificat

Documentació que cal aportar

 1. La documentació que acrediti el projecte en execució per duplicat i en suport digital.
 2. La FITXA D'INSCRIPCIÓ.

Normativa

Veure les bases

No seran admeses les candidatures que incompleixin els requisits bàsics. La documentació presentada no serà retornada. Qualsevol qüestió no prevista serà resolta pel jurat.

Observacions

El lliurament del premi es durà a terme en l’acte públic de lliurament dels Premis Ciutat d’Igualada, el diumenge 20 de novembre de 2016. La presència d’un representant de l’entitat o persona, serà imprescindible per rebre el premi.

El mantenidor del premi serà Josep Elias i Farré, representant de la Fundació Sant Crist d’Igualada. Per a qualsevol dubte o qüestió podeu adreçar les vostres consultes al correu electrònic cultura@aj-igualada.net.

Horari d'Hivern
De dilluns a dijous de les 8:00 a les 18:00
Divendres i vigílies de festiu de les 8:00 a les 14:00
Horari d'Estiu (des de l’1 de juliol al 15 de setembre) - Setmana Santa - Nadal
De dilluns a divendres de les 8:00 a les 14:00
Plaça de l'Ajuntament, 1, planta baixa
08700 Igualada, Barcelona
Telèfon: 938 03 19 50
Email: atencio.ciutadana@aj-igualada.net